Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Intercanvi didàctic entre l'alumnat del programa formatiu “Activitats auxiliars i de suport de vaixell en port” de Creama Dénia i estudiants de l’IES Maria Ibars

L'alumnat del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica (PFCB) “Activitats auxiliars i de suport a vaixell en port” que ofereix Creama Dénia ha participat en un intercanvi didàctic amb alumnat de 1r de Batxillerat de l'IES María Ibars que està Reialitzant un projecte de construcció d'un veler de fusta, un Vaurien concretament, en les seues classes de tecnologia.

L'alumnat ha participat en dues sessions pràctiques conjuntes en les quals s'han tractat continguts referents a la preparació, aplicació i tractament de la fibra en embarcacions d'esbarjo.

Des de Creama Dénia s'agraeix a l'institut denier i, concretament, al professor de tecnologia, Santiago Zeiler, l'oportunitat de participar en aquesta experiència instructiva i educativa de la qual ha pogut gaudir l'alumnat del programa.

Inserció laboral

D'altra banda, després d'haver transcorregut tan sols el primer trimestre del programa, ja s'ha pogut facilitar la primera incorporació al mercat laboral d'un alumne, que ha començat a treballar en el varador del Reial Club Nàutic de Dénia.

Segons s'indica des de Creama, aquesta bona notícia constata les dades recollides per l'Observatori Socioeconòmic i Laboral de la Marina Alta del Consorci, en els quals es fa esment a la necessitat de recursos humans en l'àmbit nàutic.

Creama agraeix la col·laboració del varador del Reial Club Nàutic i de la resta d'entitats implicades en el desenvolupament d'aquest programa formatiu, com són el Pòsit de Dénia i empreses nàutiques de la ciutat. La seua implicació ofereix l'oportunitat a l'alumnat de conéixer el sector de primera mà.

Aquesta és la primera edició del PFCB “Activitats auxiliars i de suport a vaixell en port”, l'únic d'aquestes característiques que s'imparteix en la Comunitat Valenciana, i, de moment, les expectatives i experiència estan resultant molt positives.

Intercanvi didàctic entre l'alumnat del programa formatiu “Activitats auxiliars i de sup...
Intercanvi didàctic entre l'alumnat del programa formatiu “Activitats auxiliars i de sup...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina