Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'alcalde de Dénia sol·licita col·laboració al president de la Diputació per a dur a terme la rehabilitació de la casa de Torrecremada

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha realitzat hui la primera visita oficial a la ciutat de Dénia. Mazón ha sigut rebut a l'ajuntament per l'alcalde, Vicent Grimalt, els diputats de la comarca Óscar Mengual i Juan Bautista Roselló i membres de la Corporació municipal.

Després de signar en el llibre d'honor de la ciutat, el president ha mantingut una reunió amb l'alcalde de Dénia, l'alcaldessa de la Xara, Maite Pérez Conejero, l'alcalde de Jesús Pobre, Javier Scotto, la regidora de Territori i Qualitat Urbana, Maria Josep Ripoll, els diputats de la Marina Alta i el coordinador de l'àrea de Presidència de la Diputació d'Alacant, Juan Molina, en la qual s'han posat sobre la taula temes relacionats amb subvencions i obres de la Diputació en el terme municipal.

Durant la trobada, l'alcalde de Dénia ha sol·licitat col·laboració al màxim responsable del govern provincial per a dur a terme la rehabilitació i restauració de la casa de Torrecremada, “un dels projectes estrela de l'actual legislatura, en el qual esperem comptar amb el suport de la Diputació”, ha assenyalat Grimalt.

Carlos Mazón ha assegurat que el compromís de la Diputació amb aquest projecte “no té dubte ni en el present ni en el futur”. Mostra d'això, ha subratllat, és que la institució provincial, “que vol acompanyar a aquesta iniciativa des del principi”, finançarà el 60% del cost de l'adaptació del projecte de rehabilitació original, datat en 2005, a la normativa actual, amb vora 35.400 euros, ja inclosos en els seus pressupostos d'enguany.

L’Ajuntament de Dénia ha finançat la resta del cost dels treballs d'actualització del projecte, que ja han finalitzat i que són el pas previ necessari a la licitació de les obres de rehabilitació i restauració de l'edifici, el pressupost total del qual supera els 2 milions d'euros.

En la reunió també s'han abordat dos aspectes d'estratègia de futur que afecten la comarca de la Marina Alta i en els quals el president de la Diputació s'ha mostrat molt interessat. D'una banda, a proposta de l'alcalde de Dénia, es treballarà en el rellançament del Consorci d'Aigües de la Marina Alta, buscant l'adhesió dels municipis que encara no formen part, “perquè units aconseguirem millor gestió, millor manteniment i millor qualitat”.

Així mateix, s'impulsarà la incorporació al Creama de les poblacions de la comarca amb l'objectiu que molts més municipis es puguen beneficiar dels serveis de foment de l'ocupació i suport a les pimes que ofereix el Consorci.

Després de la trobada a l'ajuntament, s'han desplaçat fins al parc públic de Torrecremada perquè el president de la Diputació poguera conéixer de primera mà l'estat actual de la casa i l'enclavament en el qual està situada.

 

L'alcalde de Dénia sol·licita col·laboració al president de la Diputació per a dur ...
 

L'alcalde de Dénia sol·licita col·laboració al president de la Diputació per a dur ...
 

L'alcalde de Dénia sol·licita col·laboració al president de la Diputació per a dur ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina