Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La Policia Local de Dénia intensifica el control del compliment de les mesures COVID-19 vigents de cara al cap de setmana

L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i el comissari de la Policia Local, Pep Martínez Espasa, van participar ahir en la reunió telemàtica convocada per la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, amb els alcaldes i alcaldesses de les tres capitals de província i una trentena de municipis costers per a coordinar mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 de cara al proper cap de setmana, tenint en compte l'alçament del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana.

Des de Conselleria es va demanar a les poblacions més susceptibles de rebre una gran afluència de visitants que extremen les precaucions i els controls del compliment de les mesures vigents: restricció de la mobilitat nocturna entre les 00 i les 6 h, els aforaments en els locals de restauració i les concentracions de persones (limitades a un màxim de 10).

La Policia Local de Dénia ja ha preparata un nou dispositiu especial per a intensificar la vigilància del compliment de les mesures vigents per al cap de setmana. Un dispositiu coordinat amb la Policia Nacional per a cobrir, sobretot, els accessos a la ciutat i l'activitat nocturna. 

Des de l'Ajuntament de Dénia, es prega a ciutadania i visitants la màxima col·laboració i responsabilitat. En aquest sentit, l'alcalde, Vicent Grimalt, ha recordat que "les baixes xifres d'incidència del virus les hem aconseguit gràcies a un gran sacrifici que mereix ser respectat per a no perdre allò guanyat". 

"Els visitants són benvinguts i els necessitem per a recuperar l'economia, però els demanem el mateix grau de responsabilitat que ens hem autoexigit durant els darrers mesos", ha afegit Grimalt.

La Policia Local de Dénia intensifica el control del compliment de les mesures COVID-19 vige...
La Policia Local de Dénia intensifica el control del compliment de les mesures COVID-19 vige...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina