Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Seleccionats els candidats que participaran en el Festival Intergeneracional de la Cançó de Dénia

La Regidoria de Joventut ha seleccionat ja als quinze candidats, d'entre totes les persones inscrites, que participaran en la XXII edició del Festival Intergeneracional de la Cançó de Dénia (FIC 2024), que se celebrarà el 5 de juliol, al carrer la Via, a les 22.00 hores. Hi haurà tres categories de participació, que seran la infantil (de 6 a 12 anys), la juvenil (de 13 a 17 anys) i la sènior (a partir de 18), de la qual eixirà un guanyador per categoria.

 

Igual que en edicions passades, acabat el període d'inscripció, que va tindre lloc entre el 13 d'abril i el 24 d'abril, la Regidoria de Joventut va començar el procés de càsting, que per primera vegada s'ha realitzat d'una manera diferent, en la qual es va demanar als candidats que elaboraren un vídeo musical on havien de plasmar tots els seus dots creatius i musicals. Finalment, la participació per categories, ha quedat de la manera següent:

- categoria infantil amb 5 participants

- categoria juvenil amb 6 participants

- categoria sènior amb 4 participants

 

Durant els mesos de maig i juny, els candidats que han sigut seleccionats per a concórrer en el Festival, rebran classes de cant impartides pels professors Kelly llig Cottom i Juan Carlos Benlloch fins al dia del festival, per a preparar les seues funcions, que exposaran al públic i al jurat el divendres 5 de juliol, on hi haurà un guanyador o una guanyadora per cada categoria.

 

La nit del concurs, un jurat integrat pel regidor de Joventut, Valentín Alcalà, i dos persones relacionades amb el món de la música i de la cançó seleccionarà a la persona guanyadora de cada categoria, tenint en compte aspectes com la tècnica, la interpretació, la qualitat artística, la veu i l'originalitat de la proposta.

 

La persona guanyadora de cada categoria rebrà un diploma i una dotació econòmica de 150 euros en el cas de la categoria infantil; 300 euros en juvenil i 400 euros per al premi de la categoria sènior.

Seleccionats els candidats que participaran en el Festival Intergeneracional de la Cançó de ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina