Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La campanya de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per a fomentar l’ús del valencià s’enceta enguany a Dénia en homenatge a Maria Ibars

Dénia ha sigut el municipi escollit per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per a reeditar la campanya “En valencià” de foment de l’ús de la llengua valenciana i difusió de les Oficines de Promoció del Valencià repartides pel territori. Segons declaracions de la secretària de l’AVL, Immaculada Cerdà, s’ha decidit començar a Dénia en homenatge a Maria Ibars, Escriptora de l’Any 2024 de l’Acadèmia.

 

Del 6 al 22 de maig, el projecte “En valencià” recorrerà vint-i-sis poblacions valencianes per tal d’acostar la llengua al veïnat d’una manera divertida i engrescadora.

 

Així, dilluns pròxim, dia 6 de maig, de 10 a 13 hores, s’instal·larà al carrer del Marqués de Campo, entre els carrers de Carlos Sentí i Cándida Carbonell, un envelat amb els materials necessaris per a realitzar les activitats lúdiques que sustenten la campanya: sopes de lletres, un joc a terra anomenat ‘paraules encreuades’ i uns rodaparaules amb els quals els participants podran demostrar els seus coneixements de valencià.

 

Les activitats estan pensades perquè participe gent de totes les edats. A més, des de l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Dénia s’ha coordinat l’assistència d’alumnat de primària i secundària dels col·legis de Dénia, la Xara i Jesús Pobre.

La campanya de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per a fomentar l’ús del valencià s’enceta...
La campanya de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per a fomentar l’ús del valencià s’enceta...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina