Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La Policia Local de Dénia s'enfrontarà a veterans del Llevant en un partit de futbol per a recaptar fons destinats a la lluita contra el càncer infantil

La campanya #pelsvalentsDénia, destinada a recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil, comença l'any amb una nova acció solidària que tindrà lloc el pròxim 16 de febrer. Eixe diumenge, membres de la Policia Local de Dénia s'enfrontaran a veterans del Llevant U.D. en un partit que es jugarà a les 12 del migdia en el camp El Rodat de Dénia. El donatiu de l'entrada és de 3 euros, amb possibilitat d'aportar a fila 0. La recaptació anirà destinada al Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center per a la investigació del càncer infantil i a l'associació Niños con Cáncer Aspanion.

Aquest matí s'ha presentat en l’Ajuntament de Dénia aquesta nova acció de #pelsvalentsDénia, una campanya impulsada i coordinada per l'agent de la Policia Local de Dénia Juanjo Palacios. Amb l'agent, han participat en la presentació els regidors de Protecció Ciutadana, Javier Scotto, i d'Esports, Raúl García de la Reina, i el gerent de la Fundació Baleària, patrocinadora d'aquest esdeveniment esportiu solidari, Ricard Pérez.

Juanjo Palacios ha agraït el patrocini de la fundació i ha dedicat també unes paraules d'agraïment a totes les entitats col·laboradores. A l'Associació d’Exfutbolistes del Llevant U.D., “que a més de participar en el camp de joc, resultant un rival molt interessant, donarà una aportació en metàl·lic”. Al col·legi d'educació especial Raquel Payá, l'alumnat de la qual elaborarà i repartirà suc natural durant la trobada. Als usuaris del TAPIS, que elaboraran els dos trofeus que s'entregaran al final del partit. A Arsenio Palenzuela, president i organitzador de la Lliga Comarcal de Futbol de Veterans, per proporcionar els àrbitres del partit. I, finalment, als establiments col·laboradors de la campanya, on es podran adquirir les entrades, que també es poden comprar en la Direcció de Policia Local de Dénia i en taquilla el mateix dia de l’encontre. Aquests establiments són: Estanc Troyas; Perruqueria Carol; Melicatesen; Formes Vidres i Toldos; Perruqueria Vicky Costa; Perruqueria Nieves Sivera; De mil sabores; Seguros Pedrós; Luminiq; Motos Quirro; Grup AD; Pérez perruquers i La botiga de Pura.

Des de la Fundació Baleària, el gerent, Ricard Pérez, s'ha mostrat satisfet de participar en una iniciativa “que encaixa en una de les finalitats socials de l'empresa: millorar la qualitat de vida dels territoris on treballem”. A més, ha afegit, aquesta acció implica una entitat amb la qual Baleària ha col·laborat en altres ocasions, l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i al Llevant U.D., club al qual patrocina.

La Policia Local de Dénia s'enfrontarà a veterans del Llevant en un partit de futbol per...
La Policia Local de Dénia s'enfrontarà a veterans del Llevant en un partit de futbol per...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina