Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Comencen les obres de l’espai d'art dedicat al pintor i escultor Joan Castejón a la Casa de Cultura de Dénia

Les obres per a l’adequació d’una sala d’exposicions permanent de l’obra del pintor i escultor Joan Castejón a la Casa de Cultura van començar ahir. Aquesta nova sala, que tindrà 168 metres quadrats, es situarà en la planta baixa del edifici i ocuparà l’espai de l’actual sala d’exposicions i una part de les oficines del departament de Cultura.

L'altra part servirà per a ampliar-hi, també, la biblioteca infantil situada en la planta baixa de la Casa de Cultura, que tornarà a obrir les portes en horari de vesprada quan concloguen les actuacions.


El termini de les obres, pressupostades en 106.000 euros, és de 4 mesos.

Aquesta és la primera de les actuacions de remodelació de la Casa de Cultura. Paral·lelament, només s'aproven definitivament els pressupostos de 2020, s'executaran els treballs de redistribució de l'antiga biblioteca, en la segona planta, on es reubicaran les oficines de Cultura, a més de la sala d'estudi. Aquesta actuació, a més de la redistribució d'espais, inclou també l'obertura d'una nova finestra i la reparació del parquet original. El termini d'execució dels treballs és de mes i mig.

Per a aquesta i unes altres millores de l'edifici, com el condicionament d'una nova sala d'exposicions en la primera planta (en la part esquerra), hi ha pressupostats 78.650 €.

I, per últim, a finals d'any començarà la remodelació de la façana de l’edifici, que compta enguany amb una partida de 142.000 euros per a iniciar el projecte. Este preveu, entre unes altres actuacions, l'eliminació de les plaques de pedra que recobreixen bona part de l'exterior (2.000 metres quadrats de superfície) i una imatge colorista i renovada de la façana principal.

Comencen les obres de l’espai d'art dedicat al pintor i escultor Joan Castejón a la Casa...
Comencen les obres de l’espai d'art dedicat al pintor i escultor Joan Castejón a la Casa...
Comencen les obres de l’espai d'art dedicat al pintor i escultor Joan Castejón a la Casa...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina