Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia participa en la presentació institucional del Dia Mundial de la Tapa amb un plat de gamba roja, gaspatxo i gelat de tomaca del cuiner Fernando González

Dénia ha triat un dels emblemes de la seua identitat gastronòmica, la gamba roja, per a protagonitzar la tapa que ha representat a la nostra destinació en la presentació institucional del Dia Mundial de la Tapa. L'esdeveniment, que organitza l'associació Saborea España, té lloc habitualment el mes de juny, però enguany, a conseqüència de la crisi sanitària, s'ha posposat unes setmanes i se celebra hui, dia 23 de juliol.

La presentació telemàtica ha connectat a totes les destinacions Saborea España en un acte virtual presidit pel secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés. La trobada, en la qual cada destinació Saborea ha presentat una tapa característica de la seua zona, ha servit per a posar en valor i reivindicar la rellevància de la tapa i el tapeig com a elements diferencials de la gastronomia i la societat espanyoles. 

La tapa de Dénia, una combinació de gamba roja de Dénia amb gaspatxo i gelat de tomaca, ha sigut elaborada pel xef Fernando González, del restaurant Mister Fisher.

D'altra banda, Dénia s'ha sumat a aquesta novena edició del Dia Mundial de la Tapa organitzant una ruta de tapes del 20 al 23 de juliol en la qual participen 25 establiments membres de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma).  Els locals participants han oferit a la seua clientela una tapa ideada per a participar en aquesta ruta, acompanyada de canya, copa de vi o vermut, a un preu promocional de 3 euros. 

Dénia participa en la presentació institucional del Dia Mundial de la Tapa amb un plat de ga...
Dénia participa en la presentació institucional del Dia Mundial de la Tapa amb un plat de ga...
Dénia participa en la presentació institucional del Dia Mundial de la Tapa amb un plat de ga...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina