Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La 5a edició de les xarrades ‘Educant en el present’ de Prevenció d’Addiccions es dedica a les noves tecnologies i la sexualitat

La Regidoria de Prevenció d’Addiccions, a través de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives), emprén les activitats per al nou curs adaptades a les exigències derivades de la situació provocada per la COVID19.

Per cinqué any consecutiu, s’ha organitzat una nova edició d’Educant en el present, una iniciativa dirigida a les famílies de Dénia que vol ficar l’atenció en la importància que té l’educació dels més joves per tal d’evitar problemes relacionats amb conductes de risc. I no solament posant la mirada en el futur, sinó també començant des de ja a solucionar problemàtiques que puguen sorgir en relació amb els fills i filles. Eduquem en el present per evitar problemes en el futur.

La cinquena edició d’Educant en el present consta de dues sessions dirigides a mares, pares, famílies, docents i altres professionals, que s’impartiran els dimecres 16 i 23 de setembre, a partir de les 20 hores, en la Casa de Cultura de Dénia.

Les temàtiques que es tractaran giraran al voltant de temes d’actualitat relacionats amb les noves tecnologies i la sexualitat.

El dimecres 16 de setembre, la psicòloga experta en psicologia infantil i especialista en addiccions Maite Hernández Martínez i el tècnic superior en Integració Social i coordinador de projectes socials en Tindaya Social S.L., Juan Manuel Flores Esclapez oferiran la sessió “Educant sobre les TIC. Vull un mòbil!”.

El dimecres 23 de setembre parlarà sobre educació sexual per a famílies la infermera del Centre de salut Dénia II Rosalia García Guillamón.

L’aforament a la sala de les conferències és limitat, per al qual cosa es recomana realitzar una inscripció prèvia al correu upccadenia@ayto-denia.es o a través de les xarxes socials de la UPCCA Dénia indicant-hi el nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic de la persona sol·licitant. Per a accedir a l’activitat és imprescindible portar mascareta, respectar la distància de seguretat d’1,5 metres entre persones, i accedir a la presa de temperatura i l’aplicació de gel hidroalcohòlic que es farà a l’entrada.

La 5a edició de les xarrades ‘Educant en el present’ de Prevenció d’Addiccions es dedica a l...
La 5a edició de les xarrades ‘Educant en el present’ de Prevenció d’Addiccions es dedica a l...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina