Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Les biblioteques de Dénia tanquen al públic a partir de hui i sols mantenen actiu el servei de préstec i devolució

Des de hui dilluns, 25 de gener, data d’entrada en vigor del decret de la Generalitat Valenciana amb noves restriccions encaminades a contindre la propagació d’infeccions causades per la COVID-19, la Biblioteca Pública del carrer de Sant Josep i l’agència de lectura Rafael Chirbes, ubicada en la Casa de Cultura, tanquen al públic. Per tant, no serà possible l’estudi o la lectura en sala, l’ús dels ordinadors i uns altres serveis que comporten la utilització i la permanència en les instal·lacions per part del públic.


Sí que es manté actiu el servei de préstec i devolució, que segueix els horaris habituals: en la Biblioteca de Sant Josep, de dilluns a divendres, de 8.30 a 21 hores i els dissabtes de 10 a 13.30 hores; mentre que en l’agència de lectura Rafael Chirbes, es podrà gaudir del servei de préstec i devolució de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores.


L’aforament a aquestes instal·lacions queda reduït a dues persones de manera simultània.

La utilització d’aquest servei no requereix cita prèvia. No obstant això, es recomana a les persones usuàries que sol·liciten el material que vulguen endur-se en préstec per via telefònica, al 96 578 36 65, o per correu electrònic a l’adreça biblioteca@ayto-denia.es. D’aquesta manera, s'agilita la recollida i s'acurten els temps d'espera. 


Tot el material disponible a les biblioteques de Dénia es pot consultar al catàleg en línia que hi trobareu en aquesta adreça https://xlpv.gva.es/abnopac

 

Els usuaris que tinguen carnet de la biblioteca, que pertany a la Xarxa de Lectura Pública Valenciana, també poden accedir al servei de préstec de llibres electrònics eBiblio des de la pàgina https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/


En principi, aquestes mesures estaran vigents fins al 15 de febrer de 2021.

Les biblioteques de Dénia tanquen al públic a partir de hui i sols mantenen actiu el servei ...
Les biblioteques de Dénia tanquen al públic a partir de hui i sols mantenen actiu el servei ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina