Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El projecte per a finalitzar les obres de la plaça de Valgamedios: plataforma única i jardineres gegants i mobiliari removibles

Per a facilitar la plantació de la falla Oeste en març de 2022 s'igualarà la superfície, actualment encara escalonada, amb una capa de formigó

L'Ajuntament de Dénia ja té redactat el projecte per a finalitzar la reurbanització de la plaça de Valgamedios i convertir-la en un espai de plataforma única per a completar la peatonalització de la zona.

L'execució de l'actuació s'ajornarà fins a després de la celebració de les Falles de 2022, per a garantir que el districte de l'Oeste hi puga plantar el monument sense risc a què la zona estiga encara en obres.

Ahir mateix, la regidora de Territori, M. Josep Ripoll, acompanyada per l'alcalde, Vicent Grimalt, i el regidor de Festes, Óscar Mengual, es va reunir amb els representants de la comissió fallera per a explicar-los els detalls del projecte i la calendarització de les obres, a més de consultar els fallers les seues necessitats de cara al muntatge de la falla. 

Districte i tècnics municipals hi van acordar que la millor solució serà l'anivellament provisional, arribat el moment, de la superfícia de la plaça amb una capa de formigó, una plataforma temporal d'uns 20 metres quadrats, sobre la qual es dipositarà l'arena i el monument.

En acabar les Falles de 2022 s'iniciarà l'execució de la reurbanització de la plaça, pressupostada en 100.000 €. El projecte inclou, a més de la conversió en plataforma única de l'espai per a vianants -seguint l'estètica de la zona central ja condicionada-, la col·locació de jardineres gegants de colors i amb vegetació diversa, mobiliari (bancs i papereres) i un xicotet parc infantil; elements tots que seran removibles per a buidar la plaça cada mes de març.

El projecte per a finalitzar les obres de la plaça de Valgamedios: plataforma única i jardin...
El projecte per a finalitzar les obres de la plaça de Valgamedios: plataforma única i jardin...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina