Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Acord de col·laboració amb el Centre Associat a la UNED de Dénia per a la celebració del Festival de les Humanitats

L’alcalde de Dénia i president de la Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia de la Comunitat Valenciana, Vicent Grimalt, i la directora del Centre Associat a la UNED de Dénia, Raquel Martí, han signat hui l’acord entre ambdues entitats per a col·laborar en aspectes relacionats amb l’esdeveniment cultural i social “Dénia Festival de les Humanitats”, que se celebra el mes d’octubre pròxim. Hi ha assistit a la firma del conveni el rector de la UNED, Ricardo Mairal, qui s’ha desplaçat a Dénia per a presidir també el ple de la junta rectora del Patronat de la UNED celebrat hores abans de la signatura.

 

La col·laboració consistirà en que la UNED Dénia facilite l’assistència al Festival de les Humanitats del seu personal docent i investigador i dels estudiants. A més, la participació i assistència al festival comportarà el reconeixement acadèmic per part de la universitat. D’altra banda, la Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia de la Comunitat Valenciana facilitarà la participació de la comunitat universitària en l’esdeveniment, bé a través de la seua incorporació a la direcció i coordinació del festival, bé amb la seua participació en les taules de debat i ponències previstes.

 

L’alcalde s’ha mostrat satisfet de la firma d’este acord de col·laboració i ha afirmat que “és un nou pas cap a la voluntat de l’Ajuntament de Dénia de treballar cada vegada més amb les universitats”.

 

Per part seua, el rector de la UNED ha assegurat que el  conveni suposa “reforçar una col·laboració iniciada fa 42 anys, quan va nàixer el centre de Dénia.

 

En una altre orde de coses, la directora del centre associat ha informat que en el ple de la junta s’han aprovat els comptes de 2021 i ha avançat una de les novetats del curs 2022/2023: l’oferta acadèmica de la UNED Dénia s’ampliarà amb el grau d’educació Infantil i el d’Enginyeria energètica, “dos ensenyaments molt demandats pels estudiants”.

 

 


Acord de col·laboració amb el Centre Associat a la UNED de Dénia per a la celebració del F...

Acord de col·laboració amb el Centre Associat a la UNED de Dénia per a la celebració del F...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina