Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia adjudica la finalització de les obres de reurbanització de la plaça de Valgamedios

La Junta de Govern ha adjudicat aquesta setmana la finalització de les obres de reurbanització de la plaça de Valgamedios i carrers adjacents a l'empresa Construcciones Porticada S.L. per import de 168.910,76 euros, IVA no inclòs.

 

Les obres incloses en aquesta última fase d'adequació de la zona inclouen la conversió en zona de vianants del carrer de Ronda Muralles, entre l'avinguda de València i el carrer Major, que s'integrarà en l'àrea pavimentada de la plaça de Valgamedios formant una plataforma única. S'ha previst disposar en la part central un canaló que reculla les aigües pluvials d'escolament, així com la instal·lació de bancs, papereres, jardineres, fanals i jocs infantils sobre paviment de cautxú.

 

En el tram del camí de Gandia comprés entre l'avinguda de València i el carrer de Campotorres, s'ampliarà l'ample de vorera existent i es renovarà la vorada i la pavimentació amb llambordes semblants a les de la plaça de Valgamedios. També es reasfaltaran els trams del carrer que es troben en mal estat i es renovarà la senyalització horitzontal. Finalment, el projecte preveu la renovació del paviment de la vorera del carrer de l’Estrella fins a la cantonada amb el carrer del Pare Pere.

 

Dins de les millores oferides per l'empresa en el procés de licitació figura la plantació d'arbratge i espècies arbustives en els escocells es crearan al carrer de Campotorres, la instal·lació dels elements per al control del reg i la connexió amb la xarxa existent.

 

El termini d'execució dels treballs és de tres mesos des de la signatura de l'acta de replanteig.

 

Aquesta actuació completa els treballs de reurbanització de la plaça de Valgamedios, que es van dur a terme entre 2020 i 2021, i que van incloure la reforma de la plaça i la reurbanització dels carrers Major i Pare Pere i la plaça del Tenor Cortis.

L’Ajuntament de Dénia adjudica la finalització de les obres de reurbanització de la plaça de...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina