Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Els joves de Dénia poden assistir de forma gratuïta al curs d’orientació i motivació laboral i acadèmica ‘Jove Oportunitat’ (JOOP) de l’IVAJ

L’Institut  Valencià de Joventut (IVAJ), en col·laboració amb l’Ajuntament de Dénia, ofereix el curs ‘Jove Oportunitat’ (JOOP) per aquells joves d’entre 16 i 21 anys desocupats que no estudien. Els 16 joves inscrits actualment gaudeixen d’un programa anual vinculat al seu desenvolupament professional, social i acadèmic. L’objectiu és que els xics i xiques es motiven per reprendre els estudis, siguen universitaris o de Formació Professional; tot açò mitjançant una coach, la qual ofereix sessions d’orientació tots els matins de dilluns a divendres. A més, els participants tenen la possibilitat de visitar empreses, acudir a taller per a aprendre tècniques d’estudi, realitzar activitats esportives i cultural i dinàmiques vinculades al desenvolupament personal.

 

El curs actual acabarà a juliol, temps en el qual els i les joves realitzarà un viatge per celebrar el fi del programa i compartir temps amb els companys i companyes del grup.

 

Per conéixer les dinàmiques del programa, l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, el regidor de Joventut, Juan Sapena, i la regidora de Polítiques d’Ocupació, Sandra Gertrudix, han visitat els i les participants del curs aquest matí. Els representants municipals han respost a les qüestions que els i les joves han plantejat, alhora que han motivat a tots i totes a continuar a formar-se.

Els joves de Dénia poden assistir de forma gratuïta al curs d’orientació i motivació laboral...
Els joves de Dénia poden assistir de forma gratuïta al curs d’orientació i motivació laboral...
Els joves de Dénia poden assistir de forma gratuïta al curs d’orientació i motivació laboral...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina