Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El manteniment d’arbres i palmeres s’amplia a noves zones del municipi

La Junta de Govern ha aprovat esta setmana l’adjudicació del servei per als pròxims dos anys

El contracte del servei de manteniment d’arbres i palmeres situats en vials i altres zones públiques de Dénia, la Xara i Jesús Pobre s’ha adjudicat esta setmana a l’empresa Actúa Servicios y Medio Ambiente S.L. per un preu de 575.570,59 euros per al període de dos anys de vigència.  

 

Esta contractació respon al fet que en els últims anys, Dénia ha experimentat un increment significatiu de zones verdes i arbrat - actualment hi ha vora 5.400 exemplars d’arbres i palmeres en sòl públic de Dénia, la Xara i Jesús Pobre- que requereix d’una major dotació de mitjans humans i materials per a mantindre els espais en unes bones condicions de qualitat.

 

Entre les principals novetats del nou contracte, el regidor de Parcs i Jardins, Pepe Doménech, destaca l’ampliació d’àrees incloses en el servei, com és el cas de la Marineta Cassiana i zones verdes de l’extraradi, així com totes les palmeres del terme municipal.

 

Hi ha també un augment dels recursos humans destinats al servei. El personal directe serà de 5 treballadors, tres per a poda en altura i altres dos per a la resta de tasques. Així mateix, s’estableix un protocol d’actuació en cas d’urgències i emergències, destinant una brigada de guàrdia amb dos treballadors fora de l’horari laboral i en festius, amb capacitat per a fer front a qualsevol incidència.

 

Les tasques a cobrir inclouen el manteniment i conservació de l’arbrat i les palmeres, l’eliminació d’exemplars danyats, morts o perillosos, reposició de fallides (plantes mortes o en mal estat), manteniment de zones de reg i l’arreplega i gestió dels residus, entre altres.

El manteniment d’arbres i palmeres s’amplia a noves zones del municipi

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina