Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia celebra el Dia internacional de les persones majors

El 14 de desembre de 1990, l'Assemblea General de les Nacions Unides va declarar l'1 d'octubre com a Dia internacional de les persones majors per a destacar el canvi demogràfic que està patint la població mundial i la necessitat de crear noves polítiques i programes que beneficien als membres de la tercera edat.

Amb motiu de l'efemèride, la Regidoria del Major de l’Ajuntament de Dénia ha organitzat per a diumenge que ve, 1 d'octubre, una jornada d'activitats pensades perquè gaudisquen els nostres majors i, alhora, per a afavorir les relacions socials entre ells.

El programa començarà a les 9.30 hores, amb una caminada d'anada i torne entre la Creu Roja (carrer del Castell d’Olimbroi, 1) i el Raset. La inscripció és gratuïta i pot realitzar-se del 25 al 29 de setembre en l'Oficina del Major (Centre Social), en horari de 9 a 14 hores.

La resta d'activitats programades se celebraran en el Centre Social. A les 11.30 hores es donarà lectura al manifest del Dia internacional de les persones majors i a les 12 hores, començarà un torneig de dominó per a majors de 65 anys.

A la vesprada, hi haurà una sessió de bingo a partir de les 17 hores i ball, que començarà a les 18 hores.

Dénia celebra el Dia internacional de les persones majors
Dénia celebra el Dia internacional de les persones majors

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina