Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Tot llest per a la sisena edició de D*na Festival Gastronòmic Dénia

La sisena edició del D*na Festival Gastrónomico, que se celebrarà els dies 29 de setembre i 1 d'octubre, reunirà de nou els millors xefs del nostre país en el passeig de la Marineta Cassiana de Dénia, per a rendir un homenatge a la mar com a element imprescindible de la nostra gastronomia.

 

Durant aquest cap de setmana, en una impressionant taula de més de 700 metres enfront de la mar s'exposarà la gastronomia marinera en estat pur. Des de la cuina tradicional i autòctona, fins a les tècniques més avantguardistes, aquesta nova edició del D*na té com a objectiu compartir les riqueses a la mar, i posar en valor la gastronomia de la regió, rendint un tribut a la gent de la mar, pescadors i productors.

 

Amb la mar com a eix principal, i els productes i la cuina marinera com a protagonistes, el D*na 2023 torna a un escenari a l'aire lliure, obert a tot el públic, i que ampliarà el seu recorregut per a albergar una àmplia varietat de temàtiques i ponents. Diferents perspectives que actuaran com un far per a la gastronomia del futur, sobretot la relacionada amb la mar.

 

L'escenari principal – l'Escenari de la Mar- albergarà les ponències i showcookings de grans xefs de tota la Península Ibèrica banyades per les nostres mars. El 30 de setembre, prestigiosos cuiners com Angel León, José Avillez, Carolina Álvarez, Sergio Bastard o Pablo González mostraran el millor de la cuina marinera de totes aquestes regions. Les xarrades continuaran l'1 d'octubre, de la mà de grans xefs com Nacho Manzano, Josean Alija, Sergio Torres, Lucía Freitas i, que acompanyaran al tres estreles Michelin Quique Dacosta, comissari gastronòmic del D*na.

 

En l'escenari L’Exquisit Mediterrani es parlarà de cuina, de mar i de vins, a través de les elaboracions en directe i maridatges de destacats cuiners i enòlegs de la Comunitat Valenciana.

 

Una de les activitats amb més èxit d'edicions anteriors del D*na, els tallers de cuina, ampliarà la seua programació per a oferir un major nombre de tallers, que permetran al públic aprendre sobre productes i elaboracions locals directament amb els cuiners. Per a aquesta activitat és necessària la inscripció prèvia en la web www.dnafestivaldenia.com.

 

La sisena edició de D*na Festival Gastronòmic Dénia cedirà el protagonisme també als productors i restauradors locals, ambaixadors d'excepció de la gastronomia mediterrània. A través dels seus llocs de venda i degustació disposats en una plaça central, tots ells oferiran als visitants els productes gastronòmics més representatius de la Comunitat Valenciana al costat de les creacions de destacats xefs locals.

 

D*NA Festival Dénia

Organitzat per la Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia de la Comunitat Valenciana -integrada per l'Ajuntament de Dénia, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA), el Cercle Empresarial de la Marina Alta (CEDMA) i la naviliera Baleària com a patrons-, D*NA Festival Dénia es reafirma com la cita per excel·lència de la gastronomia mediterrània. Una trobada exclusiva que reuneix els millors professionals del sector de la gastronomia i la restauració de la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu de posar en valor la cultura gastronòmica i l'excel·lència dels productes i projectes gastronòmics d'aquesta regió, promovent la interacció del públic amb la gastronomia.

 

Més informació en www.dnafestivaldenia.com

Tot llest per a la sisena edició de D*na Festival Gastronòmic Dénia
Tot llest per a la sisena edició de D*na Festival Gastronòmic Dénia
Tot llest per a la sisena edició de D*na Festival Gastronòmic Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina