Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Esgotats els bons consum de Dénia, continuen disponibles els bons de la Xara i Jesús Pobre

Els bo consum de Dénia de la campanya “Tardor 2023” es van esgotar ahir 27 de setembre, el primer dia que es van llançar, cosa que significa que aquest tipus d'iniciatives cada vegada té millor acollida entre els dianenses. Els bo consum de la Xara i Jesús Pobre continuen disponibles.

 

L'Ajuntament de Dénia, a través de la Regidoria de Comerç, juntament amb Creama Dénia i les EATIM de la Xara i Jesús Pobre, va posar en marxa aquesta nova edició de la campanya del bo consum amb la finalitat de dinamitzar el consum en els comerços i establiments de Dénia, La Xara i Jesús Pobre. El termini per a sol·licitar els bons consum en aquesta campanya de tardor 2023 començava ahir el dimecres 27 de setembre i finalitza el dilluns 16 d'octubre.

 

Per a evitar que els bons es deixen de canviar una vegada adquirits, s'estableix que el 9 d'octubre, a les 23.59 hores, els bons que no hagen sigut canviats caducaran i quedaran cancel·lats; tornant-se a posar automàticament en circulació el 10 d'octubre, a les 9 del matí, perquè altres usuaris puguen sol·licitar-los i canviar-los, fins al 16 d'octubre, sempre que prèviament no hagen esgotat el nombre màxim de bons que es poden utilitzar.

 

Aquesta edició de tardor de la campanya de bons consum és finançada per la Diputació d'Alacant i té un pressupost de 140.233€ per a Dénia, 34.930€ per a la Xara i 14.930€ per a Jesús Pobre.

Esgotats els bons consum de Dénia, continuen disponibles els bons de la Xara i Jesús Pobre

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina