Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament convoca el VII Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2024

Està dotat amb 3.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora en Andana Editorial

L'Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb l'editorial valenciana Andana Editorial, convoca la sèptima edició del Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2024, que coordina la Biblioteca Pública Municipal. El premi està dotat amb 3.000 euros i la publicació de l'obra guanyadora en Andana Editorial. El termini de presentació de les obres ja està obert i finalitzarà el 26 de maig de 2024.

Segons les bases, que es poden consultar en la web de l'Ajuntament de Dénia (www.denia.es) i en la web d'Andana Editorial (www.andana.net), es poden presentar persones de qualsevol nacionalitat amb obres de narrativa originals i inèdites, escrites en valencià i adequades als lectors infantils (9-12 anys). L'extensió de les obres es fixa en un mínim de 30 pàgines i un màxim de 80 pàgines.

Les obres s'hauran de presentar per correu electrònic enviant-les a la següent adreça de correu electrònic: premiliterari@ayto-denia.es

Finalitzat el termini de presentació, es penjarà el llistat provisional de títols rebuts en les webs de l'ajuntament i de l'editorial Andana, donant-se un termini de 10 dies hàbils per a presentar les al·legacions que es consideren oportunes. Una vegada s'hagen resolt, es publicarà el llistat definitiu en les webs esmentades.

El jurat, que estarà compost per dos representants de l'Ajuntament de Dénia, dos persones d'Andana Editorial i una persona especialista en literatura infantil, donarà a conéixer el seu veredicte el mes d'octubre, en la gala de lliurament del premi en la qual es presentarà també l'obra guanyadora publicada.

Els membres del jurat valoraran diversos aspectes de les obres presentades entre els quals estan la qualitat literària, l'originalitat i la creativitat, la qualitat i la varietat lèxica, l'adequació de la trama i del llenguatge a l'edat dels lectors o la capacitat per a crear personatges que captiven l'interés.

L’Ajuntament convoca el VII Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina