Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Arranca l'edició de primavera del Dénia Festival de les Humanitats 2024

Ahir a la vesprada va tindre lloc a la Biblioteca Municipal de Dénia la presentació del número 63 de la revista La Maleta de Portbou. L'acte, que suposa l'inici de la tercera edició del Dénia Festival de les Humanitats, ha comptat amb la participació de l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, de Josep Ramoneda, director de la citada revista i del festival denier, i de Martí Domínguez, assagista, escriptor i professor de periodisme a la Universitat de València.

 

Este número monogràfic de La Maleta de Portbou es presenta com una magnífica recopilació de les brillants reflexions aportades en la segona edició del Dénia Festival dels Humanitats, que es va celebrar a l'octubre de 2023 i que va convocar a destacats pensadors, científics, economistes i escriptors com Marta Sanz, Zülfü Livaneli, Arcadi Navarro, Clara Serra, Pankaj Mishra, Núria Oliver, Cristina Monge, Martí Domínguez, Antón Costas, Sophie Baby o Chiara Bottici, entre molts altres.

 

Les incògnites del futur, a debat

 

L'edició de primavera del Festival de les Humanitats tindrà el seu eix principal en la jornada de hui, 11 d'abril, amb dos interessants sessions de debat, obertes al públic, que se celebraran en l'Auditori del Centre Social de Dénia, a partir de les 17:30h.

 

En elles es posarà l'accent en el procés d'envelliment humà i els reptes socials, econòmics o mediambientals que planteja l'increment de la longevitat. Unes premisses que serviran de base de debat per a personalitats tan rellevants com la sociòloga María Ángeles Durán, la investigadora Josefa Ros, el catedràtic de Sociologia, Antonio Ariño, l'escriptora Xita Rubert i el filòsof Norbert Bilbeny.

Arranca l'edició de primavera del Dénia Festival de les Humanitats 2024
Arranca l'edició de primavera del Dénia Festival de les Humanitats 2024

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina