Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’àrea d’Arqueologia i Museus programa visites guiades gratuïtes per als últims caps de setmana del mes d’abril

Dins de la programació anual d’activitats i campanyes de temàtica diversa, que inclouen el conjunt d’instal·lacions museogràfiques i el BIC del castell, l’àrea d’Arqueologia i Museus de l’Ajuntament de Dénia oferix per als darrers caps de setmana d’este mes d’abril un conjunt de visites guiades gratuïtes amb l’objectiu d’apropar a residents i visitants la riquesa patrimonial i la història de la nostra ciutat.

 

Els dissabtes 20 i 27 d’abril, a les 11.30 hores, es realitzarà la visita “Descobrir el castell. La col·lecció de ceràmica islàmica”, un recorregut diacrònic que ofereix l’oportunitat de conéixer la fortalesa en el transcurs del temps. De manera exclusiva, el públic participant podrà accedir al celler per a admirar una valuosa col·lecció de ceràmiques presents en les llars durant els segles XI i XII. Les persones visitants es trobaran al castell de Dénia, enfront del  quiosc de tiquets.

 

Diumenge 21 d’abril, a les 11.30 hores, es proposa la visita “La Caritat de Domingo Llorens. Procés de restauració” en el Museu Etnològic. L’activitat permetrà un apropament a la vida i obra del pintor denier i a la seua obra La Caritat, restaurada recentment.

 

Per a finalitzar esta oferta del mes d’abril, el diumenge dia 28, a les 12 hores del migdia, al Museu de la Mar de Dénia s’ha programat una visita explicativa del convivium o banquet romà, mostrant la vasa escaria, nom que es va donar en l'antiguitat romana al conjunt d'utensilis de taula, a través dels materials procedents de Dianium.

 

Per participar-hi, cal realitzar una inscripció prèvia telefonant al 96 642 02 60, de dilluns a diumenge, de 10 a 13 hores.

 


L’àrea d’Arqueologia i Museus programa visites guiades gratuïtes per als últims caps de se...

L’àrea d’Arqueologia i Museus programa visites guiades gratuïtes per als últims caps de se...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina