Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Carmen Collections guanya el concurs d’aparadors de primavera 2024

La botiga Carmen Collections (c. Marqués de Campo, 6) ha sigut elegida guanyadora del concurs d’aparadors de primavera que convoca la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Dénia a través de Creama. El segon premi s’ha concedit a Libe Boutique (glorieta del País Valencià, 3) i el tercer ha recaigut en l’aparador de L’Espai. café, té i xocolate (plaça Arxiduc Carles, 10). El premi guanyador està dotat amb 1.000 euros; el segon percep una dotació de 750 euros i el tercer, de 500 euros.  

 

Els premis han sigut elegits per unanimitat d’un jurat format per Maria José García, regidora de Promoció Econòmica i Creama Dénia; Grisel Vinuesa, especialista en decoració; Marisa Villó i Silvia Cardona, tècniques de l’Oficina d’Estratègies-Creama Dénia i s’han lliurat este matí en la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dénia.

 

A més, el concurs d’aparadors de primavera ha portat tres premis, de 250 euros cadascun, per als tres aparadors més votats pel públic en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Dénia. Estos han sigut Boho Cut Estilistas (c. Major, 55); Lawak (c. Cop, 8), que donarà l’import del premi a l’associació protectora d’animals APAD, i Sheila, tu moda latina (c. Pintor Victoria, 1).

 

El jurat de la segona edició del concurs d’aparadors de primavera ha volgut, a més, felicitar els 26 comerços participants, per “la dedicació, esforç i carinyo que heu posat en els vostres aparadors”, ha assenyalat la regidora de Promoció Econòmica, Maria José García, en l’acte de lliurament de premis. La regidora ha destacat la qualitat dels aparadors participants, “que no ha posat fàcil les coses al jurat”, i ha animat als comerços locals “a participar en propers concursos i campanyes perquè, al cap i a la fi, el que ix beneficiat és el comerç de la ciutat, els vostres comerços”.

 

Els establiments inscrits han lluït els seus aparadors decorats amb motius florals o primaverals entre el 22 d’abril i el 5 de maig, complementant-se amb una altra campanya de dinamització comercial, “Compra a Dénia. De flor en flor”, organitzada al voltant del Dia de la Mare.

Aparadors premiats pel jurat
Les tres decoracions premiades pel públic
Lliurament de premis a l'Ajuntament de Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina