Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia registra un cens de 31.122 persones amb dret al vot en les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny

Dimarts passat es va celebrar a l’Ajuntament de Dénia el ple extraordinari per al sorteig de membres de les meses electorals per a les eleccions al Parlament Europeu del pròxim 9 de juny. Per a la realització del sorteig en què es van nomenar les 441 persones, entre titulars i suplents, que compondran les meses electorals a Dénia, la Xara i Jesús Pobre, s’ha utilitzat l’aplicació informàtica que facilita l’Institut Nacional d’Estadística.

 

A partir de l’endemà del ple va començar la notificació a les persones interessades del seu nomenament com a membres de mesa electoral. El dia 4 de juny, a les 19 hores, en el Centre Social, es convocarà als components de les meses a una reunió informativa per a facilitar-los dades i informació sobre les funcions que hauran d’exercir durant la jornada electoral.

 

A més, l’Ajuntament de Dénia ha habilitat a la seua pàgina web un apartat de consulta del cens electoral perquè qualsevol persona, amb el seu DNI, puga consultar a quin col·legi  ha d’anar a votar i si ha sigut seleccionada per a ser membre d’una mesa electoral. Este és l’enllaç de consulta https://www.denia.es/va/denia/eleccions/index.aspx

 

El pròxim 9 de juny es constituiran el terme municipal un total de 49 meses electorals: 46 a Dénia; dos a la Xara i una a Jesús Pobre. En esta convocatòria electoral, el col·legi de la Xara canvia d’ubicació a petició de l’EATIM i es trasllada del Centre Social a l’edifici de l’Espai La Xara, al carrer Major, número 5.

 

En este procés electoral al Parlament Europeu del 9 de juny tenen dret al vot a Dénia un total de 31.122 persones, tant espanyoles com europees. Desglossant la xifra, 28.344 persones són de nacionalitat espanyola i residents a Dénia; 1.790 són de nacionalitat espanyola però residents a l’estranger i 988 persones són europees residents a Dénia que van sol·licitar el vot dins del termini oficial per a fer-ho.

 

 

Dénia registra un cens de 31.122 persones amb dret al vot en les eleccions al Parlament Euro...
Dénia registra un cens de 31.122 persones amb dret al vot en les eleccions al Parlament Euro...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina