Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Una delegació de l'Horta Nord visita Dénia per a conéixer les seues estratègies de promoció econòmica i comerç

Una delegació de 20 persones provinents de diversos municipis de la comarca de l'Horta Nord, entre les quals es trobaven regidors, tècnics municipals, membres d'associacions i comerciants, ha visitat l'Oficina d'Estratègies de Dénia per a conéixer de primera mà el funcionament de la Regidoria de Promoció Econòmica i l'aplicació del Pla Estratègic de Comerç 2021-2025.

La visita va tindre com a objectiu principal comprendre l'impacte econòmic del pla estratègic, així com el paper crucial dels fons europeus i el projecte de transformació del sector comercial detallista finançat pels Fons Next Generation EU.

L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i la regidora de Promoció Econòmica, Maria José García, van rebre a la delegació. Durant el matí, es va dur a terme una taula de treball on es van explicar els servicis associats a l'Oficina d'Estratègies de Ciutat, així com el programa d'activitats de promoció comercial desenvolupat per l'àrea de Comerç. També es van detallar les actuacions en curs dins del projecte de transformació del sector comercial detallista subvencionat pels Fons Next Generation EU.

Posteriorment, la delegació va realitzar una visita a l'àrea comercial del municipi, incloent-hi una parada en el Mercat Municipal, per a observar de prop les dinàmiques comercials i l'impacte de les estratègies implementades.

Este intercanvi de coneixements i experiències reforça el compromís de Dénia amb el desenvolupament econòmic sostenible i la cooperació intermunicipal, destacant el paper fonamental dels fons europeus en la modernització i dinamització del comerç local.

 

Una delegació de l'Horta Nord visita Dénia per a conéixer les seues estratègies de promo...
Una delegació de l'Horta Nord visita Dénia per a conéixer les seues estratègies de promo...
Una delegació de l'Horta Nord visita Dénia per a conéixer les seues estratègies de promo...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina