Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Campanya “No hi VALEN EXCUSES”

Campanya “No hi VALEN EXCUSES”
Informació sobre el nou contracte de neteja urbana de Dénia

l'1 de febrer va entrar en vigor el nou contracte del servei de recollida del fem, ecoparc i neteja viària, adjudicat a l'empresa Urbaser per 68.228.848 €.

El nou contracte introdueix canvis i millores respecte a l'anterior concessió que permetran millorar el servei i que l'ajuntament tinga més control sobre el compliment d'allò estipulat, ja que es revisarà i actualitzarà, si s'escau, cada dos anys.

La vigència del contracte és de 10 anys, a partir de la data de la signatura, i l'empresa compta amb un termini màxim de 5 mesos per posar en funcionament al 100% el servei, amb totes les millores i novetats recollides al nou contracte.

Campanya “No hi VALEN EXCUSES”

Coincidint amb l'entrada en vigor del nou contracte i per conscienciar la població de la importància que té la col·laboració de la ciutadania per mantenir neta Dénia, l'ajuntament ha llançat la campanya “No hi VALEN EXCUSES”.

L'objectiu és posar al punt de mira les conductes incíviques que durant els darrers anys han suposat un sobrecost anual de 200.000 €: el dipòsit de les restes de poda en llocs no indicats, els abocaments de residus fora dels contenidors, deixar estris domèstics als carrers sense avisar al servei de recollida gratuït habilitat per al cas, etc.

Accions que enlletgeixen la ciutat i que costen diners a tota la població, justificades amb excuses que ens costen 200.000 € anuals.

Anar al principi de la pàgina