Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Urbanisme

Planejament, Gestió i Infraestructures

ÀREA DE TERRITORI

ATENCIÓ A LA CIUTADANIA DURANT L'ESTAT D'ALARMA PER PREVENCIÓ DEL COVID19

L'Àrea de Territori està funcionant a ple rendiment mitjançant TELETREBALL, la qual cosa ha permés agilitar la tramitació dels expedients. Tot això en el marc de les normes específiques dictades en el context de l'Estat d'Alarma decretat per a la prevenció del COVID19, per les quals queda suspesa l'atenció presencial durant el mateix en aplicació de serveis mínims segons Decret d'Alcaldia de data 13 de març de 2020.

L'Àrea de Territori posa a la disposició de la ciutadania el servei d'atenció telefònica especialitzat en matèria d’urbanisme a través del telèfon habitual de l'àrea 966424143.

És important que en realitzar qualsevol consulta urbanística indique la referència cadastral i l’adreça completa de l'immoble.

Podran també posar-se en contacte amb nosaltres a través de  l’ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC urbanisme@ayto-denia.es.

Si vol contactar directament amb Infraestructures, podrà dirigir-se a l’adreça de correu electrònic obresiprojectes@ayto-denia.es.

Així mateix i per a consultes de caràcter tècnic, poden sol·licitar CITA PRÈVIA TELEFÒNICA AMB l'ARQUITECTE  MUNICIPAL D'URBANISME: Les persones que ho sol·liciten seran ateses personalment per l'arquitecte municipal els divendres, prèvia petició de cita, on caldrà indicar expedient relacionat o/i objecte específic de la consulta a l’adreça de correu electrònic urbanisme@ayto-denia.es.

Una vegada sol·licitada la cita, rebran indicació de dia i hora en el qual l'arquitecte municipal contactarà amb elles per a resoldre les seues consultes.

Aquest servei de cita prèvia i consultes tècniques no atendrà dubtes sobre l'estat dels expedients, ja que les persones interessades podran accedir a aquests a través de la seu electrònica i la seua carpeta ciutadana. Per a facilitar aquesta informació, ELS INFORMES TÈCNICS que s’emeten seran VISIBLES PER A LES PERSONES INTERESSADES.

Així mateix, la ciutadania podrà consultar amb l’OAC (Oficina d'atenció a la ciutadania) al número de telèfon 96 646 70 09, de 9 a 14 h, de dilluns a divendres.

ELS TERMINIS DE TRAMITACIÓ DE LLICÈNCIES, ESMENES, SOL·LICITUDS ETC. ESTAN SUSPESOS DURANT L'ESTAT D'ALARMA en els termes disposats per la normativa vigent, no obstant això les persones interessades poden continuar presentant sol·licituds i documentació per mitjans telemàtics i altres que s'habiliten.

 AQUESTA INFORMACIÓ DEIXA SENSE EFECTE LA REFLECTIDA SOBRE ATENCIÓ AL PÚBLIC EN RÈGIM ORDINARI CONTINGUDA EN AQUESTA MATEIXA PÀGINA.

 


INFORMACIÓ GENERAL I ESTAT TRAMITACIÓ EXPEDIENTS (Presencial)

  • De 09’00h a 14’00h de dilluns a divendres en l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) Plaça Constitució nº 10, baixos Ajuntament
  • Telèfon: 96 646 70 09
INFORMACIÓ I ATENCIÓ ESPECIALITZADA EN MATERIA D’URBANISME (Presencial, telefònica o correu electrònic: urbanisme@ayto-denia.es)
  • D’ 11’00h a 14’00h de dilluns a divendres en URBANISME, Ronda de les Muralles, nº 42
  • Telèfons: 96 646 70 51 i 96 646 70 65
PETICIÓ DE CITES
  • Per correu electrònic: urbanisme@ayto-denia.es
  • Presencial o telefònica:
  • D’ 11’00h a 14’00h de dilluns a divendres en URBANISME, Ronda de les Muralles nº 42
  • TAG’s (advocades) i TÈCNICS, telèfon 96 646 70 51
  • CAP DE DEPARTAMENT, telèfon 96 646 70 54
  • REGIDORA, telèfon 96 646 70 57

LES VISITES AMB TAG’s, TÈCNICS, CAP DE DEPARTAMENT I REGIDORA
ES DEMANARAN SEMPRE AMB CITA PRÈVIA

Horari General:
Dilluns a divendres de 11’00h a 14’00h
 
Anar al principi de la pàgina