Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Una trentena de xefs protagonitzen el programa del D*na Restaurant 2021 que comissaria Quique Dacosta a Dénia del 3 al 6 de desembre

El festival, organitzat per l’Ajuntament de Dénia i Turisme Comunitat rendeix enguany un homenatge als restaurants i a tot el teixit productiu de l'hostaleria

La quarta edició del festival gastronòmic D*na comença el compte arrere per a la seua celebració als carrers i restaurants de Dénia, els pròxims 3, 4, 5 i 6 de desembre, en un nou format que traurà al carrer l'alta cuina per a generar un diàleg entre cuiners, productors i ciutadans. En total, prop de de 30 xefs i més de 40 restaurants i establiments del sector agroalimentari adherits al festival es donaran cita en la capital de la Marina Alta per a gaudir de la gran festa de la gastronomia.

L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, Cristina Sellés, presidenta d’AEHTMA i el comissari del festival, el tres estreles Michelin Quique Dacosta, han presentat hui a Dénia el programa oficial del D*na Restaurant, que dividirà les seues propostes en dos escenaris principals, la plaça del Consell i la plaça D*na, al carrer del Marqués de Campo. En cadascun d'ells es faran demostracions culinàries i showcookings, xarrades, tallers, actuacions musicals, presentacions i degustacions de productors i productes locals, etc.

D'una banda, en l'escenari instal·lat en la plaça del Consell, se succeiran les ponències i demostracions gastronòmiques de prestigiosos xefs nacionals en la seua majoria guardonats amb estrela Michelin, com Albert Adrià, membre de la Fundació El Bulli i millor pastisser del món; Begoña Rodrigo, del Rt. La Saleta (València); Rafa Soler, del Rt. Audrey’s (Calp); Ricard Camarena, del Rt. Ricard Camarena (València); Bruno Ruiz, del Rt. Aticcook (Dénia), Alberto Ferruz del Rt. BonAmb (Xàbia), Kiko Moya del Rt. L’Escaleta (Cocentaina), Miquel Ruiz del Rt. El Baret de Miquel (Dénia), Luis Valls, del Rt. El Poblet (València) J.M. López, del Rt. Peix i Brases (Dénia), Juan Ramos, del Rt. Llisa Negra (València) o el mateix Quique Dacosta, entre altres.

Per aquest escenari passaran també representants de Bergen (Noruega); Östersund (Suècia), Parma (Itàlia), Cochabamba (Bolívia) i Burgos (Espanya), totes elles, igual que Dénia, declarades Ciutats Creatives de la Gastronomia per la UNESCO. Així mateix, la ciutat d'Eivissa serà la convidada d'aquesta edició i estarà representada pels xefs Pau Barba, de Grup Pachá Eivissa, i Óscar Molina, del Rt. La Gaia.

L'escenari del carrer del Marqués de Campo acollirà xarrades sobre productes i productors de proximitat i tallers gastronòmics per a tota la família realitzats per professionals locals.
Paral·lelament a aquestes activitats, entre el 3 i el 6 de desembre, els locals adherits a la iniciativa (bars, restaurants, gelateries, obradors, comerços del sector agroalimentari…) oferiran un programa de menús o elaboracions associats a productes de la terra així com altres activitats complementàries.

 

Una trentena de xefs protagonitzen el programa del D*na Restaurant 2021 que comissaria Quiqu...
Una trentena de xefs protagonitzen el programa del D*na Restaurant 2021 que comissaria Quiqu...
Una trentena de xefs protagonitzen el programa del D*na Restaurant 2021 que comissaria Quiqu...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina