Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia, la Xara i Jesús Pobre celebren el Dia de la Infància i l’Adolescència amb un gran acolliment per part del públic jove

Entre jocs, tallers i activitats, Dénia, la Xara i Jesús Pobre van celebrar el Dia de la Infància i l’Adolescència el passat cap de setmana.

 

L’activitat, organitzada principalment des de les regidories de Joventut, Educació i Cultura de l’Ajuntament de Dénia, es va desenvolupar el dissabte 19 de novembre a la plaça Jaume I a Dénia, i el diumenge 20 al riurau de Jesús Pobre i al pinaret de la Xara.

 

La programació incloïa activitats per a joves des dels 0 als 18 anys. L’equip tècnic destaca l’afluència de gent a activitats com l’escape room (a la qual van assistir 95 persones), el taller de parkour i la classe de cuina saludable.

 

A l’escenari obert el públic va poder gaudir dels balls urbans del grup de hip hop de Llunàtics i de la música a la guitarra elèctrica de Serón Noguera de 12 anys. Els menuts van tindre l’ocasió de ballar també amb la batucada Montbloc, la Marina Lindy Hop i el cor juvenil EnCantem i aprendre la tradició de la mà de la Muixeranga de la Marina Alta. Els assistents van poder deixar la seua empremta a un mural.

 

A la jornada de la Xara va destacar la gran assistència de públic infantil menor de 10 anys. Mentre que a Jesús Pobre l’esmorzar saludable (coques artesanals i suc) es va esgotar ràpidament, a causa de la participació dels joves en les activitats de tirolina i rocòdrom.

Dia de la Infància i l'Adolescència a Dénia
Dia de la Infància i l'Adolescència a la Xara
Dia de la Infància i l'Adolescència a Jesús Pobre

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina