Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia celebrarà l’Hora del Planeta 2023 amb l’apagat de la façana de l’ajuntament i el castell

Dénia se suma un any més a l’Hora del Planeta, la iniciativa que pretén materialitzar en una acció el compromís amb la defensa de la naturalesa i el clima. Per aquest motiu, el dissabte 25 de març, de 20:30 hores a 21:30, s’apagaran les llums de les façanes de dos edificis emblemàtics de la ciutat, l’ajuntament i el castell.

L’Ajuntament de Dénia s’adhereix a una aliança de governs i organitzacions com la WWF que demana major ambició i una acció urgent per a detindre i revertir la pèrdua de naturalesa. Apagar la lluminària dels edificis públics contribueix a cridar l’atenció i a fer visible l’aposta de l’administració pública per polítiques ecologistes que rebutgen les accions no sostenibles. La WWF alerta sobre la perillositat de la pèrdua de biodiversitat per a la nostra qualitat de vida i la de les generacions futures. L’ONG explica que els pròxims 7 anys són crucials en la detenció d’una degradació ambiental que es tornaria irreversible, per això, els pròxims anys són essencials per a mantindre el planeta dins dels límits planetaris i per sota del llindar climàtic de 1,5ºC.



Compromís ciutadà



No només els ajuntaments poden realitzar aquesta acció; la WWF convida a la ciutadania a sumar-se a aquesta iniciativa apagant les llums de casa durant una hora per connectar-se amb la natura i fer visible la voluntat d’apostar per les anomenades polítiques verdes.

També s’ha llançat per segon any consecutiu el repte de fer conjuntament 40.000 quilòmetres –mesura de la circumferència de la Terra- corrent, nadant, patinant, caminant o amb bicicleta; l’objectiu és fomentar l’esport i els seus valors entre les persones, les quals poden compartir les seues rutines d’esport a les xarxes socials amb les hashtags #KMPorElPlaneta #VueltaAlPlaneta i poden sumar-se anotant a la web de l’ONG la distància que es comprometen a fer.

L’Ajuntament de Dénia celebrarà l’Hora del Planeta 2023 amb l’apagat de la façana de l’ajunt...
L’Ajuntament de Dénia celebrarà l’Hora del Planeta 2023 amb l’apagat de la façana de l’ajunt...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina