Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La Regidoria de Medi Ambient projecta diverses actuacions en matèria de prevenció d’incendis que complementen les realitzades l’any passat

La Regidoria de Medi Ambient té previst executar enguany diverses actuacions en matèria de prevenció d’incendis seguint les directrius del Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals del terme municipal de Dénia vigent des de 2021.

 

Ara mateix està en procés de licitació la contractació de tres intervencions:

 

  • l'execució d'una franja tallafocs en la interfície urbana-forestal de les Rotes, continuació de l’executada l’any passat. El pressupost d’esta actuació és de 17.952,29 euros, dels quals la Conselleria de Medi Ambient subvenciona 16.943 euros.

 

  • Una altra intervenció és l’obertura de franges a l’interior de dos barrancs en la zona nord de la vessant del Montgó, amb un preu de contracte de 16.766,55 euros. Estes actuacions completaran la neteja dels barrancs en esta zona de la muntanya que es va encetar l’any passat amb l’adequació dels barrancs de Santa Llúcia i de l’Emboixar.

 

  • La tercera actuació en licitació és l’execució de la segona fase d’instal·lació d’hidrants en el Montgó, un total d’11, que complementa la primera fase executada l'any passat i que va suposar la col·locació d’uns altres onze. El preu de licitació d’estes obres és de 48.360,55 euros.

 

D’altra banda, al mes d’octubre començaran els treballs de desbrossament i poda dels arbres que es situen en la zona de servitud de la carretera del Barranc del Monyo (carretera de les Rotes), ja adjudicats per un pressupost de  23.147,30 euros.

 

 

La Regidoria de Medi Ambient projecta diverses actuacions en matèria de prevenció d’incendis...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina