Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Exito de participació en el Marató de donació de sang en el Centre Social de Dénia

L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i el vicealcalde i regidor de Salut Pública, Rafa Carrió, van acudir ahir 27 de setembre al matí al Centre Social de Dénia per a visitar la quinzena edició de la Marató de donació de sang, acompanyats per representants de les entitats i empreses col·laboradores d'aquest esdeveniment solidari.

 

Les donacions de sang en el Centre Social van començar per el matí a les 9.45, continuant fins a 13.30 hores. A la vesprada, es va seguir amb les donacions en horari de 16.45 a 20.30 hores. Segons dades de l'organització la participació va ser molt alta, en total van acudir 118 persones a donar sang, de les 49 que van acudir al matí 39 van donar en l'horari de demà, i de les 69 que van acudir a la vesprada, només van poder donar 59 persones.

 

Els qui van acudir a donar sang al Centre Social van tindre, a més de la satisfacció de donar vida, la possibilitat d'obtindre algun dels obsequis aportats per les entitats col·laboradores: Creu Roja, AEHTMA, Dénia FM, Baleària, CEDMA, Celler Els Freses de Jesús Pobre, Mercat de Dénia, Òptica Romany, Avantcem, Electrodomèstics Pineda i Canfali Marina Alta.

 

Els requisits per a la gent que volia acostar-se a donar era tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tindre un bon estat de salut i no haver donat sang en les huit setmanes anteriors a la data de la col·lecta. Es recomanava a més no acudir a donar en dejú.

Exito de participació en el Marató de donació de sang en el Centre Social de Dénia
Exito de participació en el Marató de donació de sang en el Centre Social de Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina