Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Revelades les imatges guanyadores del concurs de fotografia ‘Tema Dénia 2024’

Ahir, dimecres 10 d'abril, es van entregar els premis de la XXVIII edició del concurs de fotografia ‘Tema Dénia 2024’, que va tindre lloc a la Casa de la Cultura. El jurat va concedir el primer premi en la categoria turística a Abel de Jesús Soto, per la seua fotografia ‘Deep’ i el primer premi en la modalitat artística a Andrés Fornés per la imatge ‘Impressionisme’, reconeguts tots dos amb una dotació de 600 euros.

 

D'altra banda, les persones guardonades amb els segons premis en totes dues categories han sigut, David Salom, amb la seua instantània ‘Ombres en la posidònia’, en la categoria turística i Francisco Fayos, amb l'obra ‘La Glorieta. Nit de la Llum’, en la modalitat artística. Tots dos guardons compten amb un premi de 300 euros.

 

En esta vint-i-huitena edició s'han presentat un total de 72 fotografies -20 en la modalitat turística i 52 en la categoria artística-; una selecció de les fotografies concursants es podrà visitar a la Casa de la Cultura de Dénia, entre el dijous 18 d'abril i el dissabte 4 de maig.

 

En esta edició, el jurat ha estat compost pel fotògraf Miguel David Montsó; el regidor de Cultura, Raúl García de la Reina; la tècnica de la Regidoria de Turisme, Eva Asperilla, i, actuant com a secretària, la tècnica de l'àrea de Cultura, Mª Isabel Font.

 

Revelades les imatges guanyadores del concurs de fotografia ‘Tema Dénia 2024’
Revelades les imatges guanyadores del concurs de fotografia ‘Tema Dénia 2024’

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina