Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'Ajuntament de Dénia i la FEMMIC fan una crida a la solidaritat amb una nova donació de sang festera

Un any més, la FEMMIC (Federació de Moros i Cristians de Dénia) i l'Ajuntament de Dénia es donen la mà per a celebrar una jornada de donació de sang festera. Tal com ha destacat el regidor de Salut Pública, Rafa Carrió, “tornem a unir-nos en esta donació amb l'objectiu de fer més visible la iniciativa per a incorporar nous donants, vitals per a la sostenibilitat del sistema de salut”.

Així ho representa el cartell de la donació, realitzat per la dissenyadora artística Adela Marzá, qui ha assenyalat que “la unió és la força i si d'esta manera salvem i col·laborem en la millora de vides, millor. És a les nostres mans”.

La cita solidària serà el dimecres, 31 de juliol, de 17 hores a 20.30 hores, en el Centre Social de Dénia. En la col·lecta intervindran sanitaris del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana amb el qual col·laboren l'Ajuntament i l'entitat festiva.

Els requisits per a donar sang són tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no estar en dejú.

La campanya, emmarcada dins de la programació de Moros i Cristians, “pretén fer una crida de solidaritat a tota la ciutadania i a un gran col·lectiu festiu compromés i generós” ha dit Carrió.

L'Ajuntament de Dénia i la FEMMIC fan una crida a la solidaritat amb una nova donació de...
El regidor Rafa Carrió amb la presidenta de la FEMMICC i la dissenyadora del cartell, Adela ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina