Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’exposició “Objectiu Campus Escultòric: itineraris cap al desenvolupament sostenible” obri el programa d’activitats paral·leles del Dénia Festival de les Humanitats

Ahir va obrir les portes al Centre d’Art l’Estació de Dénia l’exposició “Objectiu Campus Escultòric: itineraris cap al desenvolupament sostenible”, primera de les activitats paral·leles del Dénia Festival de les Humanitats, que se celebra del 24 al 26 d’octubre de 2024.

 

Organitzada per l’Àrea de Fons d’Art i Patrimoni del vicerectorat d’Art, Ciència, Tecnologia i Societat de la Universitat Politècnica de València i comissariada per Antonio Colomina, Nacho Yusim i Beatriz Doménech, l’exposició mostra els treballs de l’alumnat de la 7a edició del taller “Fotografia i patrimoni escultòric de la UPV".

 

El taller “tracta d’ensenyar la tècnica fotogràfica, prenent com a models les escultures del Museu campus escultòric de l’UPV. Però nosaltres hem anat una passa més enllà i vinculem algunes de les escultures del museu amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) o amb alguna de les seues metes, como el foment a la igualtat o la lluita contra la pobresa”, assenyala Antonio Colomina.

 

El repte per als autors de les fotografies que ara s’exposen a Dénia ha sigut, en paraules de Colomina, “atendre a eixa vinculació escultura-ODS i intentar fer una nova obra d’art que la reflectisca. I ací està el resultat”.

 

Junt a les fotografies i els panells que relaten eixa relació entre l’obra artística i el desenvolupament sostenible, s’hi pot vore una selecció de maquetes de les escultures en què han basat el seu relat les imatges exposades, “perquè acaben dialogant també amb eixes fotos”, explica Colomina.

 

L’exposició “Objectiu Campus Escultòric: itineraris cap al desenvolupament sostenible” es pot visitar fins al 13 d’octubre.


L’exposició “Objectiu Campus Escultòric: itineraris cap al desenvolupament sostenible” obr...

L’exposició “Objectiu Campus Escultòric: itineraris cap al desenvolupament sostenible” obr...

L’exposició “Objectiu Campus Escultòric: itineraris cap al desenvolupament sostenible” obr...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina