Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'ajuntament renovarà les dos pistes esportives del pati del Vessanes amb una inversió de 170.000 €

La Junta de Govern ha aprovat hui el projecte de renovació de les dos pistes esportives del pati del col·legi Vessanes, quer té un pressupost de licitació de 169.833 € i un termini d'execució aproximat de dos mesos.

La finalitat d'aquesta actuació és dotar les pistes amb un paviment esportiu de resines, sobre una capa d'aglomerat asfàltic que millorarà notablement les condicions de la pràctica esportiva en aquest equipament. 

La regidora de Territori, M. Josep Ripoll, ha recordat que "la setmana passada vam aprovar el projecte per a la renovació de les dos pistes pendents de Madrigueres, però no ens oblidem tampoc de les instal·lacions esportives dels centres escolars, que s'utilitzen molt com a pati per a l'alumnat, però també per a les activitats de les escoles esportives".

Igual que en el recinte de Madrigueres, en el Vessanes s'hi millorarà el drenatge de les pistes amb l'execució de canaletes per al desaigüe, connectades a un col·lector soterrat fins a la xarxa de pluvials.

També s'hi rehabilitaran els murs i les grades i s'hi col·locaran noves porteries.

"Així, a més de guanyar equipaments esportius, donem resposta a una reclamació de fa anys del col·legi", ha destacat Ripoll.

L'ajuntament renovarà les dos pistes esportives del pati del Vessanes amb una inversió d...
L'ajuntament renovarà les dos pistes esportives del pati del Vessanes amb una inversió d...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina